Finish Menu

Dit weekend staat Zandvoort in het teken van de racedagen driven bij Max Verstappen. Op vrijdag is er een Meet & Greet met onze held in het centrum. Speciaal voor dit weekend staan ook wij in het teken van Max Verstappen. Speciaal voor dit gezellige weekend hebben wij ’s avond ook een keuzemenuutje.

Op vrijdag hebben wij in het verlengde van ons café op het binnenplaatsje ook speciaal de buitenbar staan. Zo kan iedereen genieten van een goed getapte Hertog Jan of van onze wijnen.

 

Schermafbeelding 2016-06-02 om 16.30.48

Nieuws: Avondkaart!

Een spannende maand gaat het worden voor Kopertje met hele leuke veranderingen!

Avondkaart
Groot nieuws: vanaf vrijdag 18 maart kan je bij ons ’s avonds in het weekend komen genieten van een drankje EN een hapje! De menukaart is af en wij hebben er erg veel zin in. Ook zo benieuwd naar onze kaart? Een spoiler omdat we het toch niet helemaal voor ons kunnen houden: kaasfondue, carpaccio, couscous salade met gerookte zalm, gamba’s uit het pannetje, biefstuk van de haas of wat dacht je van een kleine proeverij!?! Een klein voorbeeld van de kaart. De rest houden wij nog even geheim…

Feestelijke Opening
Kom je ook naar het openingsweekend van onze avondkaart? Voor iedereen die komt eten een glas bubbels om samen feestelijk te proosten. Én als je zowel een klein als een groot gerecht kiest dan krijg je van ons nog wat zoets en lekkers toe.

Wanneer: vrijdag 18 maart t/m zondag 20 maart
Wat te doen: snel reserveren want helaas vol = vol

3077040e-c543-4f8c-b4fa-b85e52ef8e31 c4d7a6ea-02a1-40d3-9f4e-185d23b6fbd2

Openlucht Kerstsamenzang

Op Kerstavond zal er op het Kerkplein weer een Openlucht Kerstsamenzang plaatsvinden om 21.00 uur.

De opbrengst van de verkoop van de liedboekjes gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gedoneerd worden aan Stichting Speelgoedvijver de Lachende Kikker.

Het opgehaalde geld zullen zij gebruiken om kinderen uit gezinnen die in armoede leven blij te maken met een cadeau op hun verjaardag, een verjaardagspakket, hulp bij traktaties en natuurlijk een cadeau met de feestdagen.

Koop jij op Kerstavond een boekje, doe dan een donatie voor dit doel in de pot en ontvang van ons een glaasje warme Kerstwijn!

Voor meer info zie:

http://www.speelgoedvijver.nl/

Amsterdamse Avond!

Erg gezellig was het gister avond in het dorp met de Jazz. Volgende week bouwen wij op het Kerkplein weer een feestje: Amsterdamse Avond. Dat wordt ouderwets gezellig meezingen.

Ook leuk: overdag is er het Open Zandvoort Kampioenschap Makreel Roken op het Raadhuisplein, aanvang 11:30 uur. Nadat de winnaar bekend is gemaakt volgt er een openbare verkoop van de makrelen voor een Zandvoorts goed doel rond 15:45 uur.amsterdam

Stemmen Pop Up Weekend: Kerkplein op Stelten!

Wat een super leuke activiteiten worden er georganiseerd tijdens het Pop Up Weekend!

Samen met onze buren Rabbel, Snackbar het Plein, Grand Café Restaurant Hotel XL, Sportcentrum Kenamju Zandvoort, Strandactie, Pizzeria Andrea, Bakkerij van Vessum, Hema en Nop Productions organiseren wij het Kerkplein op Stelten! Dat belooft een dolle boel te worden.

Stem nu op ons evenement via http://popupzandvoort.nl/stemmen/ en zet de datum zondag 22 juni alvast in je agenda!

Zomer Lunchkaart Win Actie

Het is tijd voor een nieuwe lunchkaart voor de zomer en daar hebben we JOUW HULP bij nodig.

Wat zou jij graag op onze lunchkaart terug zien?

Geef jouw lekkerste broodje, frisse soep, knapperige snack of welk idee dan ook door op onze FB pagina voor vrijdag 22 mei. Heb jij het beste idee? Dan ben je de winnaar en maken wij voor jou en een vriend(in) het winnende gerecht klaar in Kopertje.

Nieuwsbrief Mei

De nieuwe nieuwsbrief voor de maand mei is weer verstuurd! Heb je hem niet ontvangen maar zou je dat wel graag willen? Schrijf je dan nu in via de website onder het kopje ‘Nieuwsbrief’ en ontvang altijd het laatste Kopertje nieuws.

Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te lezen:

Nieuwsbrief Café Koper Mei

Lentebock Festival

Kom maar op met die lente! Nog geen plannen zaterdag? Schrijf je vandaag nog in en geniet van Fred’s kookkunsten. Geen bierliefhebber, dan proost je gezellig mee met een lekkere lente wijn of iets anders.

Lentebock